Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Ontdek Provincie Almería

Ontdek Provincie Almería met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Provincie Almería met Expedia

De oude havenstad Almería ligt in de regio Andalusië in het zuiden van Spanje en is een van de zonnigste en warmste plaatsen in Europa. Dit maakt Almería tot een perfecte bestemming voor een strandvakantie. Maar ook op cultureel gebied heeft de stad veel te bieden, zoals het Moorse Alcazaba-complex en de unieke Kathedraal van Almería. Verder wordt de stad omgeven door een prachtig bergachtig landschap en spectaculaire natuurparken. Je verkent Almería en zijn bijzondere omgeving zoals jij dat wilt met een huurauto. Boek nu eenvoudig een huurauto online bij Expedia.

Vind jouw huurauto in Almería

Als je al een vlucht hebt geboekt naar de Luchthaven van Almería, kun je ervoor kiezen om meteen na aankomst je huurauto op te halen. Op de luchthaven, die circa 10 kilometer van het stadscentrum af ligt, zitten namelijk verschillende autoverhuurbedrijven. Daarnaast zijn er een paar autoverhuurders in de buurt van het centrum, waaronder bij het treinstation. Dat is handig als je pas later tijdens je trip een huurauto wilt gebruiken. Er zitten ook een paar voordelige autoverhuurders tussen.

Wanneer je online naar een huurauto zoekt, krijg je een handig overzicht van alle autoverhuurders en de beschikbare modellen gepresenteerd. Daarnaast is het eenvoudig om verdere specificaties te selecteren. Ben je bijvoorbeeld van plan om steden in de buurt te bezoeken, zoals Málaga, Córdoba en Granada, dan komt een navigatiesysteem zeker van pas. Voor elke trip door het zonnige Zuid-Spanje, bijvoorbeeld naar het Nationale Park Sierra Nevada, is airconditioning aan te raden. Als je een sportieve bestuurder bent en van plan bent om over smalle bergweggetjes te rijden, rijd je misschien het liefst in een schakelauto. Houd je er juist niet van om te moeten schakelen, kies dan voor een automaat. Je kunt het aanbod verder nog filteren op onder andere verhuurder, ophaallocatie en prijsklasse.

Rijden in Almería

Met een huurauto verken je de omgeving van Almería op je eigen tempo en kom je op de uniekste plekken. Er zijn in Spanje wel een aantal andere regels om rekening mee te houden. Zo moeten er twee gevarendriehoeken, een reservewiel en veiligheidshesjes in de auto aanwezig zijn. Verder wordt het verlenen van voorrang niet met haaientanden, maar met een dikke onderbroken streep aangegeven, soms met een grote omgekeerde driehoek ervoor. Mocht je van de autostrades gebruik willen maken, houd er dan rekening mee dat de meeste tolwegen zijn.