Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Fifth Avenue

Ga winkelen in deze beroemde straat van Midtown Manhattan, wandel langs kunstgalerijen en Central Park.

Manhattans Fifth Avenue, regelmatig genoemd als de duurste straat ter wereld, loopt door het centrum van Midtown Manhattan naar beneden. Fifth Avenue is te vinden tussen 49th en 60th Street en is de straat waar sommige van de meest prestigieuze merken ter wereld een winkel hebben, wat het voor wereldwijde bezoekers een shoppersparadijs maakt. Hoewel het vooral bekend staat als winkelstraat, zijn er nog meer toeristen die de vele bezienswaardigheden willen zien, met verschillende attracties die langs de laan liggen.

Wandel door de straat om de diverse bezienswaardigheden te ontdekken. Reserveer een rondleiding en leer meer over de beroemde sites, maar omdat Fifth Avenue slechts één straat is, is het redelijk eenvoudig om zelf een wandeltocht te ondernemen. De New York City Landmarks Preservation Commission heeft een aantal van de gebouwen langs Fifth Avenue aangeduid als monument, waaronder 500 Fifth Avenue, één van de meest iconische gebouwen uit de buurt. Het Gorham Building op nummer 390 staat vooral bekend om zijn Italiaans geïnspireerde inrichting en sierlijke balkons.

Breng een bezoekje aan enkele van de belangrijkste culturele instellingen van New York tussen 82nd en 105th Street, het stukje dat bekend staat als de Museum Mile. Je ontdekt de geschiedenis van de stad in het Museum of the City of New York en het Jewish Museum, bewonder een aantal van de beroemdste kunstwerken ter wereld in het Metropolitan Museum of Art en het Guggenheim Museum, of ga naar het Goethe Institut, een Duits cultureel centrum.

Fifth Avenue begint bij Washington Square Park in Greenwich Village, via Midtown en de Upper East Side voordat het eindigt bij 120th Street. De straat is goed te bereiken met de metro en bepaalde delen van de straat zijn eenvoudig te voet te doen. Fifth Avenue kan dagelijks gratis worden bezocht, maar vele bezienswaardigheden langs de straat vragen een toegangsprijs.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in 5th Avenue

Alle 2.874 accommodaties in de buurt van 5th Avenue weergeven
The Roosevelt Hotel, New York City € 103
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van 5th Avenue en Station Grand Central Terminal. Ook Chrysler Building en Kathedraal St. Patrick's liggen op 10 minuten wandelen. Grand Central - 42 St. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar 5 Av Station (W. 42nd St.) is het 5 minuten wandelen.

  Hotel Pennsylvania € 105
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Madison Square Garden, Macy's en Empire State Building. Ook Times Square en Broadway liggen op 15 minuten wandelen. 34 St. - Penn Station (Fashion Av.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar 28 St. Station (7th Av.) is het 4 minuten wandelen.

   YOTEL New York € 101
   YOTEL New York

   YOTEL New York

   570 Tenth Avenue, New York, NY
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Times Square en Jacob K. Javits Convention Center. Ook Broadway en Central Park liggen op 2 km afstand. Times Sq. - 42 St. Station ligt op 12 minuten wandelen en naar 34 St. - Penn Station is het 14 minuten wandelen.

    Arlo NoMad € 131
    Arlo NoMad

    Arlo NoMad

    11 East 31st Street, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen Empire State Building, Madison Square Park en Macy's. 33 St. Station (Park Av. S) ligt op maar 4 minuten wandelen en naar 28 St. Station (Park Av. S) is het 5 minuten wandelen.

     The New Yorker A Wyndham Hotel € 99
     The New Yorker A Wyndham Hotel

     The New Yorker A Wyndham Hotel

     481 Eighth Ave., New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Times Square en Empire State Building. Ook Broadway en Station Grand Central Terminal liggen op 2 km afstand. 34 St. - Penn Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar 34 St. - Penn Station (Fashion Av.) is het 3 minuten wandelen.

      Row NYC € 95
      Row NYC

      Row NYC

      700 8th Avenue, New York, NY
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Midtown, vlak bij The Majestic Theater, Music Box Theatre en St. James Theatre. Ook Times Square en Broadway liggen op 5 minuten wandelen. 49th St. Station ligt op 6 minuten wandelen en naar Times Sq. - 42 St. Station is het 7 minuten wandelen.

       Grand Hyatt New York € 167
       Grand Hyatt New York

       Grand Hyatt New York

       109 East 42nd Street, at Grand Central Terminal, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit romantische hotel ligt in Midtown, vlak bij Chrysler Building en Station Grand Central Terminal. Ook 5th Avenue en Bryant Park liggen op 10 minuten wandelen. Grand Central - 42 St. Station ligt op 6 minuten wandelen en naar 5 Av Station (W. 42nd St.) is het 9 minuten wandelen.

        Pod Times Square € 100
        Pod Times Square

        Pod Times Square

        400 W 42nd Street, New York, NY
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, Times Square en Madison Square Garden. Ook Broadway en New Amsterdam Theater liggen op 10 minuten wandelen. Times Sq. - 42 St. Station ligt op 8 minuten wandelen en naar 42 St. - Bryant Pk. Station is het 11 minuten wandelen.