Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Fifth Avenue

Ga winkelen in deze beroemde straat van Midtown Manhattan, wandel langs kunstgalerijen en Central Park.

Manhattans Fifth Avenue, regelmatig genoemd als de duurste straat ter wereld, loopt door het centrum van Midtown Manhattan naar beneden. Fifth Avenue is te vinden tussen 49th en 60th Street en is de straat waar sommige van de meest prestigieuze merken ter wereld een winkel hebben, wat het voor wereldwijde bezoekers een shoppersparadijs maakt. Hoewel het vooral bekend staat als winkelstraat, zijn er nog meer toeristen die de vele bezienswaardigheden willen zien, met verschillende attracties die langs de laan liggen.

Wandel door de straat om de diverse bezienswaardigheden te ontdekken. Reserveer een rondleiding en leer meer over de beroemde sites, maar omdat Fifth Avenue slechts één straat is, is het redelijk eenvoudig om zelf een wandeltocht te ondernemen. De New York City Landmarks Preservation Commission heeft een aantal van de gebouwen langs Fifth Avenue aangeduid als monument, waaronder 500 Fifth Avenue, één van de meest iconische gebouwen uit de buurt. Het Gorham Building op nummer 390 staat vooral bekend om zijn Italiaans geïnspireerde inrichting en sierlijke balkons.

Breng een bezoekje aan enkele van de belangrijkste culturele instellingen van New York tussen 82nd en 105th Street, het stukje dat bekend staat als de Museum Mile. Je ontdekt de geschiedenis van de stad in het Museum of the City of New York en het Jewish Museum, bewonder een aantal van de beroemdste kunstwerken ter wereld in het Metropolitan Museum of Art en het Guggenheim Museum, of ga naar het Goethe Institut, een Duits cultureel centrum.

Fifth Avenue begint bij Washington Square Park in Greenwich Village, via Midtown en de Upper East Side voordat het eindigt bij 120th Street. De straat is goed te bereiken met de metro en bepaalde delen van de straat zijn eenvoudig te voet te doen. Fifth Avenue kan dagelijks gratis worden bezocht, maar vele bezienswaardigheden langs de straat vragen een toegangsprijs.


5th Avenue Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in 5th Avenue

Alle 4.955 accommodaties in de buurt van 5th Avenue weergeven
Hotel Pennsylvania € 85
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
   
  2.5 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Madison Square Garden, Macy's en Empire State Building. Ook Times Square en Broadway liggen op 15 minuten wandelen. 34 St. - Penn Station (Fashion Av.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar 28 St. Station (7th Av.) is het 4 minuten wandelen.

  Paramount Times Square € 83
  Paramount Times Square

  Paramount Times Square

  235 West 46th Street, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit romantische hotel ligt in Midtown, vlak bij Richard Rodgers Theatre, Times Square en Music Box Theatre. Ook Broadway en Minskoff Theater liggen op 5 minuten wandelen. 49th St. Station ligt op maar 3 minuten wandelen en naar Times Sq. - 42 St. Station is het 8 minuten wandelen.

   The New Yorker A Wyndham Hotel € 99
   The New Yorker A Wyndham Hotel

   The New Yorker A Wyndham Hotel

   481 Eighth Ave., New York, NY
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Times Square en Empire State Building. Ook Broadway en Station Grand Central Terminal liggen op 2 km afstand. 34 St. - Penn Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar 34 St. - Penn Station (Fashion Av.) is het 3 minuten wandelen.

    Westgate New York Grand Central € 107
    Westgate New York Grand Central

    Westgate New York Grand Central

    304 E 42nd St, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Midtown, op 2 km afstand van Station Grand Central Terminal, Times Square en Empire State Building. Ook Rockefeller Center en Broadway liggen op 2 km afstand. Grand Central - 42 St. Station ligt op 11 minuten wandelen en naar Lexington Av.-53 St. Station is het 14 minuten wandelen.

     The Roosevelt Hotel, New York City € 97
     The Roosevelt Hotel, New York City

     The Roosevelt Hotel, New York City

     45 E 45th Street, New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van 5th Avenue en Station Grand Central Terminal. Ook Kathedraal St. Patrick's en Rockefeller Center liggen op 10 minuten wandelen. Grand Central - 42 St. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar 5 Av Station (W. 42nd St.) is het 5 minuten wandelen.

      YOTEL New York € 88
      YOTEL New York

      YOTEL New York

      570 Tenth Avenue, New York, NY
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Times Square en Jacob K. Javits Convention Center. Ook Broadway en Central Park liggen op 2 km afstand. Times Sq. - 42 St. Station ligt op 12 minuten wandelen en naar 34 St. - Penn Station is het 14 minuten wandelen.

       Park Central Hotel New York € 95
       Park Central Hotel New York

       Park Central Hotel New York

       870 7th Ave, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Carnegie Hall, Central Park en Broadway Theatre. Ook Columbus Circle en 5th Avenue liggen op 10 minuten wandelen. 7 Av. Station (E 53rd St.) en 50 St. Station (Broadway) liggen op 5 minuten wandelen.

        Shelburne Hotel & Suites by Affinia € 137
        Shelburne Hotel & Suites by Affinia

        Shelburne Hotel & Suites by Affinia

        303 Lexington Avenue, New York, NY
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit romantische hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van 5th Avenue en Chrysler Building. Ook Madison Square Garden en Station Grand Central Terminal liggen op 10 minuten wandelen. 33 St. Station (Park Av. S) ligt op 7 minuten wandelen en naar Grand Central - 42 St. Station is het 7 minuten wandelen.